fbpx
Selecteer een pagina

De tijd dat je als ondernemer geen website hebt is voorbij. Alleen nu is het volgende probleem dat de website geen klanten oplevert. Je hebt geen idee hoe dit kan en ook geen tijd om je erin te verdiepen. Aangezien ik het online spel al meer dan 15 jaar speel en 3 succesvolle websites heb opgericht weet ik wat daar de redenen van zijn. De 6 meest voorkomende redenen heb ik voor je op een rijtje gezet.

Met inmiddels 15 jaar ervaring als online ondernemer weet ik aan welke knoppen je kunt draaien om van jouw website een succes te maken. Onze reiswebsite Reisgraag.nl heeft jaarlijks zo’n 2,5 miljoen unieke bezoekers en is daarmee een van de grootste informatieve reiswebsites van Nederland en België.

Herken je dit?

– Je wist wel dat je er de eerste paar maanden niet veel van hoefde te verwachten qua bezoekers op de website, maar nu komt er nog steeds vrijwel geen bezoeker. Zo ga je er ook geen nieuwe klanten uit halen en die kan je inmiddels wel gebruiken.
– Als je nou eens beter gevonden zou worden in Google, dan hoef je niet iedere maand veel geld uit te geven aan de advertentiekosten. Maar je verdiepen in de vindbaarheid van je website/seo is een brug te ver. Dat lijkt allemaal veel te technisch. En waar moet je de tijd vandaan halen?

Als je er niet voor gaat zorgen dat de website beter vindbaar wordt en de bezoekers iets gaan kopen dan zullen de bezoekersaantallen nooit stijgen en komen er geen nieuwe klanten bij.

 

Wat kan ik voor jou doen?
Ik help webshop eigenaren waarvan de website geen klanten oplevert met de website zo neerzetten dat ze meer bezoekers en meer bestellingen krijgen waardoor ze dus uiteindelijk meer omzet krijgen. Kijk naar mijn aanbod of ik ook iets voor jou kan doen of vraag een gratis website scan aan.