fbpx

Are you ready? We gaan van jouw website een online succes te maken!

Je weet eigenlijk wel dat je meer omzet kunt halen uit jouw website maar je weet niet waar je moet beginnen. Het aantal bezoekers stijgt niet en de omzet blijft achter. Hier ben je geen ondernemer voor geworden! Er komt stiekem veel meer bij kijken dan je had gedacht. Maar wat moet je doen? En waar moet je beginnen?

Laat mij je helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw website geen statisch visitekaartje is maar een succesvolle marketingmachine die nieuwe klanten aantrekt en daardoor ook meer omzet genereert.

Met inmiddels 15 jaar ervaring als online ondernemer weet ik aan welke knoppen je kunt draaien om van jouw website een succes te maken. Onze reiswebsite Reisgraag.nl heeft jaarlijks zo’n 2,5 miljoen unieke bezoekers en is daarmee een van de grootste informatieve reiswebsites van Nederland en België. Ik ga je uitleggen hoe wij dat voor elkaar hebben gekregen en ik ga je tips geven om meer bezoekers naar jouw website trekken.

Gaat het helemaal over jou, als ik zeg:

◊ Mijn website heeft veel tijd, energie en geld gekost maar levert weinig klanten of leads op.

◊ Via social media loopt het ook niet zoals ik had gedacht.

◊ Ik had niet gedacht dat er zoveel komt kijken bij het (online) ondernemerschap.

◊ Ik heb al zoveel e-books gedownload, webinars en trainingen gevolgd maar bij de implementatie loop ik vast.

Laat mij je helpen om je doelen te bepalen, te halen en te genieten van jouw online succes! In het e-book staan 4 praktische stappen waarmee jij aan de slag kunt. En kom je er toch niet uit? Ik kijk met je mee en neem je aan de hand mee in het proces van online ondernemen. Zoals al gezegd ben ik al 15 jaar online ondernemer. In 2005 heb ik samen met mijn partner Reisgraag.nl opgericht en nog steeds zijn wij hier de trotste eigenaren van. Deze website heeft jaarlijks meer dan 2,5 miljoen unieke bezoekers. Maar ik heb ook veel geleerd van projecten (een tassenshop en een website over shoppen) die niet gelukt zijn. Met vallen en opstaan heb ik de online tools en vaardigheden eigen gemaakt en het wordt tijd om dit te delen met andere ondernemers! 

Vanessa

Ben jij klaar voor online succes?

Maak van jouw website een succesvolle online business!