fbpx
Summerschool: Boost je website

Summerschool: Boost je website

Juist in de zomer kan jouw website wel wat aandacht gebruiken! Heb je geen idee waar je moet beginnen? Tijdens onze summerschool krijg je 6 praktische opdrachten in 6 weken. Zo ga je direct aan de slag om jouw website een boost te geven!

Businesstraject Boost je website

Businesstraject: Boost je website

Wil jij met jouw website aan de slag maar heb je geen idee waar je moet beginnen? En ben je onzeker over de teksten die je schrijft? Met het businesstrajact Boost je Website krijg je 1-op-1 begeleiding. We starten met een individuele strategiesessie. En aan de hand van jouw doelen gaan we een website check doen. Daarnaast krijg je 6 praktische opdrachten in 6 weken en de mogelijkheid om het ‘huiswerk’ door een team van specialisten na te laten kijken.

Online Academy

Online training: In 12 weken een succesvolle online business!

De online business academy van dit moment! Helemaal in je eigen tijd, achter je eigen pc maar wel met mijn begeleiding en hulp. Naast de 12 modules met lesstof krijg je wekelijks een praktische opdracht die je kan laten nakijken door een team van online specialisten! We gaan aan o.a. de slag met jouw website, content creëren, zichtbaarheid en de ideale klantreis.

Online Academy

VIP-traject: In 12 weken een succesvolle online business

Wil jij naast de 12 modules aan lesstof en de wekelijkse praktijkopdracht ook graag sparren met gelijkgestemden en meer verdieping in online marketing? Dan is het VIP-traject echt iets voor jou. Naast mijn begeleiding komen we 3x met de groep samen. Als het even kan offline maar als de maatregelen het niet toelaten dan wordt het een online dag.

Wat zeggen anderen over de training en business coaching van Online Business Factory