fbpx
Succesvolle webshop

In 6 weken meer bezoekers op je website

Ik weet dat SEO onderaan jouw to do-lijst staat maar jij weet ook dat als je wél met SEO aan de slag gaat, je meer bezoekers op je website krijgt. En deze bezoekers zorgen voor meer omzet!

seo strategie in 1 dag

SEO-strategie in 1 dag

Heb je al van alles geprobeerd om meer bezoekers op je website te krijgen? Weet je niet hoe je voor een betere vindbaarheid van jouw webshop zorgt? Kies voor ‘SEO-strategie in 1 dag’ en ga naar huis met een op-maat-gemaakt plan. 

Webshop training

Online training: in 10 weken een succesvolle website

Dé meest complete website training van dit moment! Helemaal in je eigen tijd, achter je eigen pc maar wel met mijn begeleiding en hulp. Naast de modules met lesstof krijg je praktische opdrachten die je kan laten nakijken door een team van specialisten! We gaan aan o.a. de slag met content maken, de vindbaarheid van je website (seo), online reputatie en conversie optimalisatie.

Online Academy

VIP: een succesvolle website in 3 dagen

Krijg in een groep van maximaal 8 ondernemers alles te weten over het opzetten en onderhouden van een succesvolle website. Tijdens 3 trainingsdagen leer je hoe seo werkt en hoe je ervoor zorgt dat jouw website beter gevonden wordt maar ook hoe je jouw website het beste kunt promoten. Als het even kan offline maar als de maatregelen het niet toelaten dan wordt het een online dag.

Wat zeggen anderen over Training & Advies van Online Business Factory