fbpx
Summerschool: Boost je website

Summerschool: Boost je Website

Juist de zomermaanden zijn perfect om AAN je business te werken en dat is precies wat we gaan doen tijdens deze Summerschool. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met handvatten hoe je een succesvolle webshop neerzet. En 6 praktische opdrachten om mee aan de slag te gaan.

Boost je Webshop

Businesstraject: Boost je Website

Wil jij omzet draaien met jouw webshop maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Tijdens het Boost je Website-traject krijg je 1-op-1 begeleiding. We starten met een individuele strategiesessie. En aan de hand van jouw doelen gaan we een plan maken. Daarnaast krijg je toegang tot de online omgeving en de mogelijkheid om het ‘huiswerk’ na te laten kijken.

Succesvolle webshop

In 10 weken een succesvolle website

Dé meest complete website training van dit moment! Helemaal in je eigen tijd, achter je eigen pc maar wel met mijn begeleiding en hulp. Naast de modules met lesstof krijg je wekelijks een praktische opdracht die je kan laten nakijken door een team van specialisten! We gaan aan o.a. de slag met de vindbaarheid van je website, hoe je de site gebruiksvriendelijk maakt en hoe je beter online kunt verkopen.

Online Academy

VIP-traject: met 3 live dagen

Wil jij naast de lesstof en de wekelijkse praktijkopdracht van het traject ‘In 10 weken een succesvolle website’ ook graag live begeleiding en sparren met gelijkgestemden? Dan is het VIP-traject echt iets voor jou. We komen 3x met de groep samen. Als het even kan offline maar als de maatregelen het niet toelaten dan wordt het een online dag.

Wat zeggen anderen over de coaching & strategie van Online Business Factory