fbpx
Website Wintercheck

Website Wintercheck

Heb je al van alles geprobeerd om meer bezoekers op je website te krijgen? Weet je niet hoe je voor een betere vindbaarheid van jouw webshop zorgt? Koop nu de Website Wintercheck en krijg een uitgebreid rapport met tips. Als extra krijg je toegang tot de Masterclass: Online Beter Gevonden Worden!

Boost je Webshop

Strategiesessie + Plan

Heb je al van alles geprobeerd om meer bezoekers op je website te krijgen? Weet je niet hoe je voor een betere vindbaarheid van jouw webshop zorgt? Boek nu een Strategiesessie en krijg een op-maat-gemaakt Plan. Aan de hand van jouw doelen bepalen we de strategie en krijg je een praktisch stappenplan om ervoor te zorgen dat de website nu echt een keer klanten op gaat leveren!

Succesvolle webshop

In 10 weken een succesvolle website

Dé meest complete website training van dit moment! Helemaal in je eigen tijd, achter je eigen pc maar wel met mijn begeleiding en hulp. Naast de modules met lesstof krijg je wekelijks een praktische opdracht die je kan laten nakijken door een team van specialisten! We gaan aan o.a. de slag met content maken, de vindbaarheid van je website (seo), online reputatie en conversie optimalisatie.

Online Academy

VIP-traject: met 3 live dagen

Wil jij naast de lesstof en de wekelijkse praktijkopdracht van het traject ‘In 10 weken een succesvolle website’ ook graag live begeleiding en sparren met gelijkgestemden? Dan is het VIP-traject echt iets voor jou. We komen 3x met de groep samen. Als het even kan offline maar als de maatregelen het niet toelaten dan wordt het een online dag.

Wat zeggen anderen over Training & Advies van Online Business Factory