fbpx
Selecteer een pagina
Conversie optimalisatie

Contentstrategie/redactiewerk

Op zoek naar een onafhankelijke redactie? Iemand die aan de slag kan met jullie contentstrategie? Iemand met ook een groot netwerk om content te laten maken maar ook zelf redactiewerk kan doen? Neem contact op. Wij nemen je graag al het werk uit handen. 

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

Conversie-optimalisatie, of Conversion Rate Optimization (CRO), is het systematisch verbeteren van een website om het percentage bezoekers dat een gewenste actie onderneemt te verhogen. Het CRO-proces omvat het in kaart brengen van hoe bezoekers zich op de website gedragen en wat hen tegenhoudt het beoogde doel te bereiken. Als een bezoeker de gewenste actie van een website voltooit, noemen we dat een conversie.

seo strategie in 1 dag

SEO

Wil je beter vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing? Met Search Engine Optimization (SEO) scoor je meer online bekendheid en trek je de juiste bezoekers naar je website. Het resultaat van SEO-optimalisatie laat vaak even op zich wachten, maar je krijgt er een langdurig effect voor terug. Namelijk: meer relevante bezoekers én conversies. Bovendien is het een duurzame vorm van marketing: je kunt een jarenlange stroom aan bezoekers creëren zonder ervoor te adverteren.

Emailmarketing laptop

E-mailmarketing

Wordt jij al zenuwachtig als je het woord e-mailmarketing hoort? Heb je geen idee hoe je een funnel in kunt richten? E-mail blijft een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is zeker de moeite waard. Zet jij e-mailmarketing op de juiste manier in? Dan bind je je (potentiële) klanten en verhoog je tegelijkertijd je omzet.

Webshop training

Website optimalisatie in 1 dag

De website staat live maar echt een strategie om meer bezoekers op de website te krijgen is er niet. Deze gaan we samen maken tijdens de website optimalisatie-dag. We gaan een plan maken voor de vindbaarheid van je website (SEO), online reputatie en conversie optimalisatie. Hier kan jij de aankomende 3 maanden mee aan de slag.