fbpx

Gratis Website Scan

Als support professional help je andere ondernemers met zaken waar ze zelf geen tijd voor hebben, maar je mag zelf wel weer tijd vrijmaken voor jouw eigen website. Er is weer wat ruimte voor nieuwe opdrachten maar daar heb je wel nieuwe opdrachtgevers voor nodig. Als die website nou meer bezoekers zou trekken, dan zou je zo opdrachten kunnen krijgen. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen. Vraag dan nu de gratis website scan aan. Ik neem jouw website onder de loep en geef je tips waar je gelijk mee verder kunt.

Herken je dit?
– Als je nou eens beter gevonden zou worden in Google, dan zouden er ook meer bezoekers op jouw site komen. Maar je verdiepen in seo is een brug te ver. Dat is vast veel te technisch en kost teveel tijd. En je hebt geen idee waar je moet beginnen.
– Daarnaast heb je een haat/liefde verhouding met zichtbaarheid. Waar haal je de tijd en inspiratie vandaag om iedere dag iets te posten op social media? Hoe doen andere support professionals dat toch?
– Je had niet verwacht dat er zoveel komt kijken bij het ondernemen. Vooral het hele online stuk. Het is echt een aparte wereld waar je geen kennis van hebt.

Laat jouw gegevens achter

Vul de vragenlijst in en ik ga met jouw website aan de slag!

Gratis Website Scan