fbpx

Gratis Website Scan
Je bent met een webshop begonnen omdat je mooie producten hebt gevonden die je wilt verkopen. Je hebt een duidelijk doel voor ogen alleen komen er te weinig bezoekers op de website om je doel te halen. Het handjevol bezoekers wat op de site komt, koopt ook nog eens vrijwel nooit iets. Je weet dat je iets met conversieoptimalisatie en/of seo kan doen maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Ook de strategie qua doelgroepkeuze, inzet van social media en andere verkoopkanalen is lastig. Je wilde gewoon leuke producten verkopen maar bent er gaandeweg achter gekomen dat het neerzetten van een succesvolle webshop meer is dan producten inkopen en online zetten. Vraag dan nu de gratis website scan aan. Ik neem jouw website onder de loep en geef je tips waar je gelijk mee verder kunt.

Herken je dit?
– Met trots heb je jouw webshop aan je omgeving laten zien, iedereen was enorm positief. Je wist wel dat je er de eerste paar maanden niet veel van hoefde te verwachten qua bezoekers, maar er komt nu nog steeds vrijwel geen bezoeker. Zo ga je er ook geen nieuwe klanten uit halen en die kan je inmiddels wel gebruiken.
– Als je nou eens beter gevonden zou worden in Google, dan zouden er ook meer bezoekers in jouw webshop komen. Maar je verdiepen in seo is een brug te ver. Dat is vast veel te technisch en kost teveel tijd.
– Regelmatig schiet het door je hoofd dat je ervoor moet zorgen om de webshop beter vindbaar te maken maar je hebt eigenlijk geen waar je moet beginnen.
– Wat zou het fijn zijn als je ‘s ochtends wakker wordt er staat weer een verkooporder klaar in je mailbox.

Laat jouw gegevens achter

Vul de vragenlijst in en ik ga met jouw website aan de slag!

Gratis website scan

“Na Vanessa’s website scan kreeg ik goede tips en uitgebreide uitleg over hoe en op welke punten ik de SEO van mijn website zelf kan verbeteren. Zeker handig als je zelf weinig kennis hebt van SEO.”

Linda
Printjes en Prinsesjes
www.printjesenprinsesjes.nl