fbpx
Selecteer een pagina

Hoe goed scoort jouw website? Er zijn veel zaken waar je je hoofd over kunt breken als het op je website aankomt. Hoe kom je aan bezoekers en/of nieuwe klanten, aanvragen, leads of verkopen? Is hij goed vindbaar in zoekmachines? Zijn de teksten helder en duidelijk? Heeft elke pagina een eigen meta-omschrijving?

Online Business Factory helpt je een handje door een gratis websitescan. Hoe het werkt? Laat je gegevens achter via het formulier. We sturen je kosteloos een rapportage die helder en overzichtelijk inzicht geeft in de verbeterpunten op je website.

In die rapportage geven we eerlijk aan wat er goed is en waar er nog verbetering mogelijk is. Als er verbeteringen nodig zijn die je zelf niet wilt of kunt doen, voeren we die met veel plezier voor je uit. Of we leren jouw medewerkers hoe ze het zelf kunnen doen.

10 + 11 =

“Na Vanessa’s website scan kreeg ik goede tips en uitgebreide uitleg over hoe en op welke punten ik de SEO van mijn website zelf kan verbeteren. Zeker handig als je zelf weinig kennis hebt van SEO.”

Linda
Printjes en Prinsesjes
www.printjesenprinsesjes.nl

“De Summerschool van Online Business Factory om via SEO meer bezoekers naar je website te krijgen was zeer goed van opzet. Het resultaat is merkbaar door meer nieuwe bezoekers in onze wijnwebwinkel en meer bestellingen van nieuwe klanten.”

Dick Speelpenning
Granada Wijnen
www.granadawijnen.nl

“Via mijn bedrijf, Total Events 4U, een superleuke en leerzame training gevolgd bij Vanessa. Heel veel nieuwe dingen geleerd en inzichten gekregen. Ik kan niet wachten om dit in de praktijk toe te passen.”

Diana
Total Events 4 U
www.totalevents4u.nl