fbpx
Webshop training

Online training: In 10 weken een succesvolle website!

Dé meest complete website training van dit moment! Helemaal in je eigen tijd, achter je eigen pc maar wel met mijn begeleiding en hulp. Naast de modules met lesstof krijg je praktische opdrachten die je kan laten nakijken door een team van specialisten! We gaan aan o.a. de slag met content maken, de vindbaarheid van je website (seo), online reputatie en conversie optimalisatie.

Online Academy

LIVE training op locatie: Haal meer klanten uit de website!

Krijg in een groep van maximaal 10 cursisten alles te weten over het opzetten en onderhouden van een succesvolle website. Tijdens 3 trainingsdagen leer je hoe SEO werkt en hoe je ervoor zorgt dat jouw website beter gevonden wordt maar ook hoe je jouw website het beste kunt promoten. Maar vooral ga jij gelijk aan de slag met opdrachten zodat je snel resultaat ziet. Dit doen we op een prachtige locatie in de omgeving van Ravenstein (Noord-Brabant).

seo strategie in 1 dag

SEO-strategie in 1 dag

Heb je al van alles geprobeerd om meer bezoekers op je website te krijgen? Weet je niet hoe je voor een betere vindbaarheid van jouw webshop zorgt? Kies voor ‘SEO-strategie in 1 dag’ en ga naar huis met een op-maat-gemaakt plan. 

Review training
Review training
Review training