fbpx
Selecteer een pagina

“Gefeliciteerd, jij bent nu een Shopping Awards Expert.

Via deze mail willen we je graag welkom heten binnen deze bijzondere groep professionals! We hechten veel waarde aan jouw expertise en zijn dan ook blij dat je ons wilt helpen bij het beoordelen van de inzendingen van de Shopping Awards 2022.”

Wat leuk, als Shopping Awards Expert mag ik dit jaar deelnemen in de jury. Het is alweer het 20e jaar dat deze prestigieuze prijzen worden uitgedeeld.

Stichting Shopping Awards, reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het organiseren én financieren van onafhankelijke award-verkiezingen voor de branche.

Met de uitreiking van de Shopping Awards beoogt de stichting een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce – het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, op het werk, onderweg, in de winkelstraat of online in de winkel.

Op donderdag 24 maart 2022 worden de Shopping Awards voor de 20e keer uitgereikt. Stichting Shopping Awards draagt, zoals elk jaar, zorg voor de organisatie en voor 100% financiering van het event via inschrijfgelden, sponsoring en kaartverkoop. In alle zaken waarin het reglement niet voorziet, beslist het bestuur van Stichting Shopping Awards.

De Shopping Awards worden mede mogelijk gemaakt voor Thuiswinkel.org en uitgevoerd door Stichting Shopping Awards en BBP Media.