fbpx
Selecteer een pagina

SEO uitbesteden?

Natuurlijk wil je meer bezoekers door hoge posities in Google!

Het spel wordt namelijk op de eerste pagina gespeeld, op andere pagina’s doe je niet mee.

Uiteraard kan je zelf met SEO aan de slag, er zijn duizenden blogs, video’s, e-books en gratis webinars te vinden waarin topposities beloofd worden als je een simpel stappenplan volgt. De realiteit is echter anders. Zoekmachine optimalisatie (SEO) is hard werken en doe je er niet zomaar even bij. Je mist vaak de juiste kennis om de website echt SEO-vriendelijk in te richten. En tijd heb je al helemaal niet.

Hoger in de zoekresultaten van Google komen, dat is een wens van veel webshops en bedrijven met online doelstellingen en ambities. In die top blijven, is vervolgens minstens zo belangrijk én moeilijk. Dit doel is alleen haalbaar door strategisch en structureel te investeren in SEO.

Wil je jouw website optimaliseren voor zoekmachines, dan is recente vakinhoudelijke kennis en jarenlange praktische ervaring een must. Een gedegen SEO-strategie zal je helpen om jouw doelen te behalen op het gebied van online marketing. En met 16 jaar ervaring als online ondernemer ga ik je daar nu mee helpen.

* Ongeveer 1x per kwartaal zorgen voor natuurlijke links d.m.v. persbericht of relevante gastblog.

** Technische optimalisatie: denk hierbij aan het verbeteren van de snelheid, zorgen voor een responsive site, optimaliseren van de afbeeldingen, checken op duplicate content, structuur van de website etc.

*** Eenmalige opstartkosten zijn voor het maken van een strategisch plan, nul-meting, zoekwoordenonderzoek en marketingkalender.

SEO is niet iets van de korte termijn, het heeft tijd nodig om een website goed neer te zetten. Daarom gaan wij de samenwerking altijd aan voor minimaal 6 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar.

Wil je ook graag online adverteren? Binnen ons netwerk weten wij goede partijen om mee samen te werken. Hierbij kunnen wij ook de verbindende factor zijn als je bijvoorbeeld maar 1 aanspreekpunt wilt.

Andere wensen op het gebied van website optimalisatie zijn bespreekbaar.

Wil jij ook (gratis) bezoekers?

Als we aan de slag gaan met SEO dan gaan we ervoor zorgen dat er meer bezoekers op jouw website komen. Bezoekers uit de zoekmachines die je niks extra’s kosten qua geld. Maar verwacht niet dat je binnen 1 week op topposities staat. Ten eerste moet het fundament van je website goed zijn. En dan voor een langere periode structureel goed volhouden. Dan is het hoger scoren in Google dus ook voor jou weggelegd.