fbpx
Selecteer een pagina

❌Ik trek de stekker eruit!
❌Ik stop ermee!
❌Ik snap niet waarom er zo weinig bezoekers komen!

Zijn dit gedachtes die weleens bij je opkomen als het gaat om jouw website?

Je bent niet de enige ondernemer die worstelt met de website. Vaak heb je deze laten maken en had je verwacht dat er meer bezoekers zouden komen toen het eenmaal was opgeleverd, om over de aanvragen nog maar te zwijgen…

In de fysieke winkel werkt het echt anders. Je weet precies hoe het zit met acties, de inrichting van de etalage en nieuwe collecties om meer klanten te trekken maar online komt er niemand ‘zomaar’ langs. Je voelt je ineens weer een beginner terwijl je zo’n ervaren ondernemer bent. En je tast in het duister hoe je de mensen nou naar je site moet krijgen.

Je zou graag beter gevonden willen worden in Google. Dan hoef je niet iedere maand veel geld uit te geven aan advertenties of veel tijd te besteden aan social media. Maar je verdiepen in de vindbaarheid van je webshop (SEO-strategie voor de website) is een brug te ver. Dat lijkt allemaal veel te technisch.

Hoe fijn zou het zijn als er wel aanvragen via de website binnen komen? En je website wel beter gevonden wordt online?

Laat mij je helpen en we zorgen voor:

✔ Meer bezoekers
✔ Meer aanvragen
✔ Meer omzet

𝗘𝗻 𝗱𝗮𝘁 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗶𝗻 𝘀𝗹𝗲𝗰𝗵𝘁𝘀 𝟭 𝗱𝗮𝗴!

Tijdens de 1-op-1 SEO-strategiedag leer ik je hoe het spel werkt om beter gevonden te worden en maken we een concreet plan voor jouw SEO-strategie voor de website. Met dit plan kan je de aankomende 3 maanden vooruit!

𝘱𝘴: 𝘥𝘪𝘵 𝘢𝘢𝘯𝘣𝘰𝘥 𝘨𝘦𝘭𝘥𝘵 𝘰𝘰𝘬 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘔𝘒𝘉