fbpx
Selecteer een pagina
🧐Wil je beter gevonden worden online?
🥳Wil je meer bezoekers op je website?
 
Met inmiddels meer dan 16 jaar ervaring als online ondernemer, snap ik hoe het online spel werkt. En dat leer ik jou ook graag.

Wanneer? Van 11 april t/m 14 april 2022.

Ik ga je leren hoe je gaat van:
❓ Wat moet ik doen om meer bezoekers te krijgen op mijn website?
👉 👉 Ah, zo werkt een zoekmachine en nu weet ik hoe ik mijn website kan verbeteren.
 
Tijdens de GRATIS Website SEO 4-daagse krijg je 4 dagen lang kennis en tips over SEO maar OOK iedere dag een opdracht om jouw website beter vindbaar te maken. Aan alleen kennis heb je niks, SEO moet je gelijk toepassen.
 
Schrijf je nu in voor de GRATIS Website SEO 4-daagse!

De Summerschool van Online Business Factory om via SEO meer bezoekers naar je website te krijgen was zeer goed van opzet. Elke week een opdracht met persoonlijke videotoelichting van Vanessa en goede en simpele achtergrondinformatie waar veel ervaring uit sprak. Voor een betrekkelijke leek was het allemaal goed in de praktijk te brengen. Het kost(te) nog wel enige doorlooptijd om alle tips geïmplementeerd te krijgen, zoals het maken van goede metatags en het verkleinen van foto’s om snelheid te vergroten. Maar het resultaat is merkbaar door meer nieuwe bezoekers in onze wijnwebwinkel en meer bestellingen van nieuwe klanten. Ik kan de Summerschool van harte aanbevelen, ook door de zeer schappelijke investering!

Dick van Granada Wijnen

Via mijn bedrijf, Total Events 4U, een superleuke en leerzame training gevolgd bij Vanessa van Online Business Factory. Heel veel nieuwe dingen geleerd en inzichten gekregen. Ik kan niet wachten om dit in de praktijk toe te passen. En ik raad iedereen aan om eens door de trainingen die Vanessa aanbied te lezen.

Diana van Total Events 4U

Met veel plezier heb ik de SEO Summerschool gevolgd. Vanessa is super ervaren en geeft hele leuke korte praktijkvoorbeelden.

Ik vond het fijn dat juist geen uren aan video’s waren, maar duidelijke instructies en praktische opdrachten. Een must voor iedereen die SEO op een makkelijke manier écht wil leren begrijpen en toepassen.

Christel van C-Marketing