fbpx
Selecteer een pagina

Samen groeien we sneller!

Dat je op deze pagina bent betekent dat ik jouw interesse heb gewekt met mijn marketing actie. Wat leuk! Is het dat je hoger wilt scoren in de zoekmachine? Of wil je meer weten over SEO? Ben je op zoek naar een online marketeer of sparringspartner hoe jij van jouw website een succes maakt? 

NEEM CONTACT OP

Zullen we SAMEN naar de mogelijkheden kijken hoe ik je kan helpen? Vul het contactformulier hiernaast in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Op werkdagen is dit binnen 24 uur.

Groeten,
Vanessa

 

10 + 2 =

Laat jouw website geen statisch visitekaartje zijn!

De reis naar online succes is lastiger dan je dacht. Je weet dat het online spel op de eerste pagina van de zoekmachine wordt gespeeld, op andere pagina’s doe je gewoonweg niet mee. Jij wilt ook graag hoger scoren in Google, maar hebt geen idee waar je moet beginnen.

Ik help je graag met de online strategie bepalen waardoor jouw business online beter gevonden gaat worden. Met de website als uitgangspunt gaan we zorgen voor meer bezoekers, meer leads/verkopen en meer omzet!

Wat vinden andere ondernemers?

Ik heb zo veel kennis opgedaan over het schrijven van de juiste teksten naar je ideale klant. De ondersteuning van Vanessa tijdens de training was ook heel fijn om bevestiging te ontvangen en van de feedback weer te leren. Ze heeft me fantastisch op weg geholpen en ik ben heel blij dat ze me zo heeft kunnen helpen.”

Sara Masotto

Eigenaar, Styleformation

“Ik heb nu twee keer een hele fijne kennissessie met Vanessa gehad. Ze weet vakinhoudelijk veel en ze blaakt van energie en enthousiasme als ze over haar vak praat. Je merkt aan alles dat ze passie heeft voor haar werk, mooi om te zien!
Ik heb van haar heel direct toepasbare tips mogen ontvangen, die mij direct weer verder op weg helpen. Daar was ik naar op zoek! Naast dit alles is ze ook ‘gewoon’ een heel gezellige en fijne vrouw in de omgang. Ik raad iedereen Vanessa aan!”

Rianne Otten

Eigenaar, Fides Hondentraining

“Ik was op zoek naar een stap-voor-stap benadering voor mijn online marketing en vond de training lekker praktisch, vooral met het werkboek!”
Rob van Leur

HVL USA

“Een fijne en heldere cursus. Informatief en aansprekende filmpjes, duidelijke leesbare theorie, kortom: aanrader! Ik kan niet zo goed bedenken wat er verbetert zou moeten worden. Een tien dus. Ik vond overigens de praktische tips erg handig, zoals welke vormen content je kunt maken. Prijs-kwaliteit ook prima. Hier een blije klant dus!”
Danielle Bax-Goedhart

Eigenaresse Kinder- en Jeugdpraktijk, Een Stap Voor