fbpx
Selecteer een pagina
Vanessa - OBF

Samen met andere ondernemers uit de Gemeente oss jouw online business laten groeien!

Ben jij ondernemer uit de gemeente Oss en weet je dat er meer te halen is uit jouw website? Denk hierbij aan meer bezoekers en dus omzet. Maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In mijn 12-weken traject neem ik je stap-voor-stap mee en krijg je praktische tips om gelijk uit te voeren. Ook als je geen technische kennis hebt is dit traject geschikt voor jou!

In 12 weken naar een succesvolle website!

In 12 modules leer jij alles om jouw online business te laten groeien, met elke week een praktische opdracht!

Doelen bepalen

“A goal without a plan is just a wish!” Laat het voor jou niet alleen bij wensen blijven. Samen gaan we jouw doelen bepalen! Ambitieuze maar wel haalbare doelen.

Branding & Storytelling

Geef jouw product/dienst de persoonlijke touch waardoor je makkelijker nieuwe klanten krijgt. Tijdens deze training leer je wat je wilt communiceren, met wie en waarom.

Meten is weten

Ken jij alle mogelijkheden van Google om jouw online business tot een succes te maken? Tijdens deze training helpen wij je met alle mogelijkheden en instellingen!

Content maken

Weet je niet waar je moet beginnen met het creëren van content? Of wat je überhaupt moet schrijven/filmen/zeggen? Na deze cursus is dat verleden tijd!

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een ideale manier om in contact te komen of blijven met je (potentiële) klant. En als het 1x goed aanpakt hoeft het helemaal niet veel tijd te kosten.

Z

Social media

Hoe kan je social media inzetten het wel gebruiken om meer naamsbekendheid op te bouwen of om jouw content te promoten?

De ideale klantreis

Met de customer journey in kaart is iedere bezoeker goud waard! Waar haken klanten af in het bestelproces? Dat gaan we samen uitzoeken en verbeteren!

Online reputatie

Hoe zit het met jouw online reputatie? Wat zeggen en schrijven derden over jou? Wat wil je graag dat ze over je gaan schrijven? En hoe werk je aan je zichtbaarheid?

Klant is ambassadeur

Klanten die je via-via krijgt. Naast een groot compliment is het heel fijn dat je zelf geen nieuwe klanten hoeft te zoeken want ze komen vanzelf naar jou toe. 

Online verdienmodellen

Er zijn passieve en actieve verdienmodellen, welke kies jij? Misschien vind je zelfs wel een (passieve) bron van inkomsten waar je eerder niet aan hebt gedacht.

Online adverteren

Om online te adverteren heb je echt geen duizenden euro’s nodig! De mogelijkheden van online adverteren zijn eindeloos. Samen gaan we een plan maken en uitvoeren.

f

Conversieoptimalisatie

Ook zonder technische kennis kan je jouw website verbeteren! Samen gaan we ervoor zorgen dat de bezoekers die je nu al hebt beter converteren. Dus je haalt meer opdrachten/verkopen met hetzelfde aantal bezoekers.

Laat jouw website geen statisch visitekaartje zijn!

Je bent jouw business aan het opbouwen en doet niets liever dan lekker aan het werk zijn als fotograaf, coach, virtueel assistent, masseur, schoonheidsspecialiste, kapper of advocaat. Of je hebt een webshop waar je de mooiste dingen voor maakt en/of inkoopt. Die website heb je omdat het ‘moet’. Maar wist je dat je veel meer kunt halen uit die website. Laat het geen visitekaartje zijn maar een heuse marketingmachine die voor jou gaat werken. Die de sales voor je gaat doen! Met onze meest complete training gaan we samen aan de slag om van jouw website die marketingmachine te maken die zorgt voor meer aanvragen, meer klanten en meer omzet!

Wat vinden andere ondernemers?

Ik heb zo veel kennis opgedaan over het schrijven van de juiste teksten naar je ideale klant. De ondersteuning van Vanessa tijdens de training was ook heel fijn om bevestiging te ontvangen en van de feedback weer te leren. Ze heeft me fantastisch op weg geholpen en ik ben heel blij dat ze me zo heeft kunnen helpen.”

Sara Masotto

Eigenaar, Styleformation

“Ik heb nu twee keer een hele fijne kennissessie met Vanessa gehad. Ze weet vakinhoudelijk veel en ze blaakt van energie en enthousiasme als ze over haar vak praat. Je merkt aan alles dat ze passie heeft voor haar werk, mooi om te zien!
Ik heb van haar heel direct toepasbare tips mogen ontvangen, die mij direct weer verder op weg helpen. Daar was ik naar op zoek! Naast dit alles is ze ook ‘gewoon’ een heel gezellige en fijne vrouw in de omgang. Ik raad iedereen Vanessa aan!”

Rianne Otten

Eigenaar, Fides Hondentraining

“Ik was op zoek naar een stap-voor-stap benadering voor mijn online marketing en vond de training lekker praktisch, vooral met het werkboek!”
Rob van Leur

HVL USA

“Een fijne en heldere cursus. Informatief en aansprekende filmpjes, duidelijke leesbare theorie, kortom: aanrader! Ik kan niet zo goed bedenken wat er verbetert zou moeten worden. Een tien dus. Ik vond overigens de praktische tips erg handig, zoals welke vormen content je kunt maken. Prijs-kwaliteit ook prima. Hier een blije klant dus!”
Danielle Bax-Goedhart

Eigenaresse Kinder- en Jeugdpraktijk, Een Stap Voor

“Don’t let your dreams just be dreams”
Vanessa – oprichter Online Business Factory

Laat mij je helpen!

Hoeveel e-books heb jij al gedownload waar je uiteindelijk niets mee doet? Niemand die je helpt met de implementatie van wat je hebt geleerd. Dat kan anders! Met onze trainingen krijg je mijn begeleiding. Met 15 jaar ervaring als ondernemer in de online wereld kan ik je helpen met de dingen waar je tegenaan loopt. Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd ga ik met je delen. Zo hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden. En hoef je het niet alleen te doen!

Liefs,
Vanessa