fbpx
Selecteer een pagina

Je bent werkgever en hebt de NOW3 aangevraagd, ook heb je de verklaring afgegeven dat je het personeel stimuleert ontwikkeladvies aan te vragen of om scholing te volgen. Maar hoe doe je dat in de praktijk?

Bij de aanvraag van NOW3 heb je als werkgever dus de plicht om werknemers te stimuleren een ontwikkeladvies aan te vragen of om scholing te volgen. Dit beide voor behoud van werk. Via NL leert door zijn er 14 opleiders die subsidie hebben gekregen om hun cursus gratis aan te bieden maar wie dat zijn is niet duidelijk. Ook niet welke opleidingen/cursussen ze aanbieden. En je wilt natuurlijk dat jouw personeel zich bijschoolt op een vlak wat uiteindelijk ook voor de business interessant is.

Heb jij een bedrijf waar er nog veel te halen valt op online gebied? Je weet bijvoorbeeld dat zichtbaar zijn op social media kan helpen met het stimuleren van verkopen of dat er mogelijkheden zijn om een automatische e-mailfunnel in te richten. Maar je weet niet waar je moet beginnen!

Dan is er nu de online training tot Online Business Expert. In 12 modules word je wegwijs gemaakt in de online wereld. Een wereld waarin ik al 15 jaar onderneem. Ik weet inmiddels wat wel en niet werkt en deel dit graag met iedereen die iets wilt leren van de oneindige mogelijkheden die er online zijn. Aan het einde van de 12 modules heb je een concreet actieplan om van jouw business een succesvolle online business te maken.

Deze cursus is niet alleen theorie maar bevat inspirerende interviews met experts, handige templates en nuttige opdrachten. Je gaat direct aan de slag met opdrachten uitvoeren en ontdekt gaandeweg wat past bij jouw business. Kom je er even niet uit, ons team staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of mee te kijken met de uitvoering.

Nog meer voordelen voor jou als werkgever:

  • Je hebt zicht op de voortgang van jouw personeel
  • Je kunt de training eventueel op maat laten maken
  • Vanaf 3 deelnemers sowieso een maatwerkprijs

 Is dit iets voor jou of jouw personeel? Stuur me een dm/mail of bel.

Ben je nou geen werkgever maar ondernemer en wil jij ook een concreet actieplan voor jouw online business? Ook daar zijn mogelijkheden voor, check alle trainingen.