fbpx

GRATIS WEBSITE SCAN

Je bent met veel enthousiasme een webshop begonnen en naast wat bestellingen van familie en vrienden blijft het angstvallig stil. Hoe fijn zou het zijn als je ‘s ochtends wakker wordt en er staat een nieuwe bestelling in je mail van iemand die je niet kent? Het succes van je webshop staat en valt met je website, dit kan je zien als jouw fysieke winkel En daar moet het op orde zijn. Wil je dat ik jouw website onder de lopen neem? Vul de vragenlijst in en ik ga voor je aan de slag.

Geheel vrijblijvend en zonder kosten krijg je 3 tips om jouw website te verbeteren.

Liefs Vanessa

Gratis e-book

Wat vinden anderen van de website scan:

“Na Vanessa’s website scan kreeg ik goede tips en uitgebreide uitleg over hoe en op welke punten ik de SEO van mijn website zelf kan verbeteren. Zeker handig als je zelf weinig kennis hebt van SEO.”

Linda
Printjes en Prinsesjes
www.printjesenprinsesjes.nl

 

“Bedankt voor je snelle antwoord. Ik ga er meteen mee aan de slag! Bedankt voor de leerrijke tips.”

Groetjes Nikki
Polirose Boutique
www.poliroseboutique.be

GRATIS E-BOOK: 6 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert

Baal jij ook zo dat jouw website geen klanten oplevert? Je bent echt niet de enige ondernemer die hiermee worstelt. Omdat het mijn missie is om je te helpen aan een succesvolle website heb ik 6 redenen in kaart gebracht waarom jouw website geen klanten oplevert en uiteraard geef ik je tips hoe jij deze fouten voorkomt. Vraag het e-book nu aan.

Liefs Vanessa

E-book 6 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert