fbpx
Selecteer een pagina

Als je graag jouw online business wilt laten groeien dan zul je je moeten verdiepen in online marketing. Je wilt immers dat jouw website gevonden wordt en dat je klanten krijgt die jouw dienst of product afnemen. Met onderstaande 12 geboden wordt jouw online business een succes. En laten dit nou net ook dé 12 onderwerpen zijn van onze trainingen. Volg je al onze online trainingen dan gaan we er samen voor zorgen dat jouw website gaat doen wat jij wilt. Of dat nou meer bezoek is, meer omzet of meer opdrachten. Alles is mogelijk! Houdt wel in gedachten dat deze 12 geboden nooit af zijn, het is een continue proces van maken, monitoren en verbeteren. Laat je niet afschrikken want als jij ons jaartraject volgt gaan wij je daarbij helpen!

Content
Zorg ervoor dat je content maakt waar jouw doelgroep op zit te wachten! Content die waardevol is voor jouw potentiële klanten. Hoe je deze content creëert en voor welke kanalen je kiest om jouw content te promoten komt allemaal aan bod in onze cursus. Content marketing is een van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle website.

Branding & Storytelling
Het is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw branding consistent is en duidelijk uitstraalt waar jij voor staat! Maar hoe doe je dat? Ook het juiste verhaal vertellen (storytelling) mag vandaag de dag niet ontbreken als jij een succesvolle online business wilt hebben. En ja, iedereen heeft een verhaal te vertellen.

De ideale klantreis
Met de customer journey in kaart is iedere bezoeker goud waard! Waar haken klanten af in het bestelproces? Of waarom nemen ze jouw bedrijf niet mee in de overweging om een bepaalde dienst aan te schaffen of een product te kopen? Dat krijg je beantwoord als je de customer journey in kaart hebt gebracht. Begin met het in kaart brengen van jouw doelgroep(en). Heb je daar überhaupt weleens over nagedacht?

Doelen bepalen
Pas op het moment dat jij doelen gaat bepalen kun je ze halen! Doelen moeten meetbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal klanten dat je wilt helpen, een bepaald bedrag wat je wilt verdienen of dat jij de grootste/beste website wilt hebben op jouw gebied. Vind je het lastig om haalbare doelen te bepalen? Geen zorg, daar gaan wij je bij helpen.

E-mail Marketing
E-mail marketing wordt vaak gezien als spam of veel werk, maar deze vorm van marketing is een ideale manier om in contact te komen of blijven met je (potentiële) klant. En als het 1x goed aanpakt hoeft het helemaal niet veel tijd te kosten maar kan het je wel helpen aan nieuwe klanten/omzet. Wist je bijvoorbeeld dat je heel makkelijk en automatisch een reeks mailtjes kunt versturen?

Online reputatie
Hoe zit het met jouw online reputatie? Wat zeggen en schrijven derden over jou? Of wat wil je graag dat ze over je gaan schrijven? Tijdens deze cursus komt jouw online reputatie aan bod en gaan we ervoor zorgen dat die meer dan goed is!

Social Media
Laat social media nooit een doel zijn op zich! Als er namelijk iets is in het online landschap wat continue veranderd dan is het wel social media. Zaten we nog geen 10 jaar geleden massaal op Hyves, nu weten velen niet eens meer dat het ooit heeft bestaan. Hoe kan je het wel gebruiken om meer naamsbekendheid op te bouwen of om jouw content te promoten? En moet je op alle kanalen aanwezig zijn? Allemaal vragen die we behandelen in onze training.

SEO
Seo (zoekmachine optimalisatie) uitbesteden is echt nergens voor nodig! Het bestaat eigenlijk uit 3 pijlers en als je die eenmaal doorhebt is het een kinderspel. 

Online verdienmodellen
Er zijn passieve en actieve verdienmodellen, welke kies jij? Misschien ben jij nu coach en verdien je aan de consults die je geeft of heb jij een website met armbanden en is dat je enige verdienmodel maar wil je eigenlijk nog op een andere manier geld verdienen. Of misschien heb je slechts een idee en weet je überhaupt niet welke verdienmodellen er allemaal zijn online. Tijdens onze training komt het allemaal aan bod. Misschien vind jij ook wel een (passieve) bron van inkomsten waar je eerder niet aan hebt gedacht.

Maak van Google jouw databron
Google is your best friend als het gaat om data! Deze gigant verzamelt de data van miljoenen mensen per dag, uhm ik bedoel per UUR. Hun tools helpen met het in kaart brengen van gegevens die jij nodig hebt om je doelen te bereiken en dat is makkelijker dan je denkt.

Online adverteren
Om online te adverteren heb je echt geen duizenden euro`s nodig! De mogelijkheden van online adverteren zijn eindeloos. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en ben je bang dat het niks oplevert. Zou het niet fijn zijn als je stap-voor-stap uitleg krijgt wat er kan? Zo kun je betere keuzes kunt maken zonder dat je gelijk heel diep in je buidel moet tasten.

Conversieoptimalisatie
Ook zonder technische kennis kun je jouw website verbeteren! Je hoeft echt niet continue op zoek naar meer bezoekers. Je kunt er ook voor zorgen dat de bezoekers die je nu al hebt beter converteren. Dus je haalt meer opdrachten/verkopen met hetzelfde aantal bezoekers. Dat scheelt veel werk!

Bonus: De juiste mindset
Als je ons jaartraject volgt krijg je een bonustraining: De juiste mindset! Met de juiste mindset kun je alles bereiken wat je wilt! Waar of niet waar? Ondernemen begint met de juiste mindset. Het helpt enorm als je positief denkt. Wie ooit ‘the Secret’ heeft gelezen of ‘Think and grow rich’ kent het principe al. Mij heeft het in ieder geval zeker geholpen de afgelopen jaren. En ik ga jou er ook bij helpen, maar dat doe ik niet alleen. Ik krijg er hulp bij namelijk deze keer.