fbpx
Selecteer een pagina

Wil jij beter gevonden worden? Meer bezoekers uit de zoekmachine? Niet afhankelijk zijn van social media?

Vraag de checklist aan waarmee jij leert hoe je de perfecte pagina maakt waarmee jouw website goed gaat scoren in de zoekmachine.

Herken je dit?

– Je wist wel dat je er de eerste paar maanden niet veel van hoefde te verwachten qua bezoekers op de website, maar nu komt er nog steeds vrijwel geen bezoeker. Zo ga je er ook geen nieuwe klanten uit halen en die kan je inmiddels wel gebruiken.
– Als je nou eens beter gevonden zou worden in Google, dan hoef je niet iedere maand veel geld uit te geven aan de advertentiekosten. Maar je verdiepen in de vindbaarheid van je website/seo is een brug te ver. Dat lijkt allemaal veel te technisch. En waar moet je de tijd vandaan halen?

Als je er niet voor gaat zorgen dat de website beter vindbaar wordt en de bezoekers iets gaan kopen dan zullen de bezoekersaantallen nooit stijgen en komen er geen nieuwe klanten bij.

 

Wat kan ik voor jou doen?
Ik help ondernemers waarvan de website geen klanten oplevert met de website zo neerzetten dat ze meer bezoekers en meer bestellingen krijgen waardoor ze dus uiteindelijk meer omzet krijgen. Dit doe ik o.a. met de training: Scoren met SEO. In 6 weken ga jij met jouw website aan de slag aan de hand van wekelijkse opdrachten.