Bedankt!

Wist je dat Online Business Factory jou enorm veel tijd kan besparen?

Wie of wat is Online Business Factory?

OBF is opgericht door Vanessa, al 15 jaar online ondernemer en mede-eigenaar van Reisgraag.nl. Met onze online trainingen helpen we andere ondernemers om hun online business te laten groeien. Je hoeft je niet zelf te verdiepen in alle trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en techniek. Dat scheelt je veel tijd, zodat jij jouw eigen vak kunt uitoefenen.

Welke trainingen worden er gegeven?

Alle trainingen die gegeven worden zijn op het gebied van online marketing en persoonlijke groei. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en weten welke tools handig zijn om te gebruiken. En hierbij krijg jij stap-voor-stap uitleg en begeleiding. De eerste online trainingen die gepland staan zijn: Groei met de juiste content, Branding & Storytelling, De ideale klantreis. Ook kan je lid worden van ons jaartraject waarbij je het hele jaar door in kleine stappen aan je website werkt.

Wat is een websitecheck?

Heb je echt geen tijd om aan onze online trainingen deel te nemen? Maar wil je wel jouw website verbeteren? Dan kan je een websitecheck laten doen. Hierbij checken wij jouw website en krijg je handige en vooral praktische tips die je (snel) kunt uitvoeren. Dit kan met een kwartaalabonnement of eenmalig.

Voor wie zijn onze online trainingen?

Heb jij een website en die kan wel wat verbetering gebruiken? Maar ben je altijd druk met het uitoefenen van je vak en komt die website altijd op de laatste plek? Ondanks dat wil je wel meer naamsbekendheid/meer omzet/meer klanten. Dan zijn onze online trainingen ideaal! Ben jij dus fotograaf, schoonheidsspecialiste, coach, kapper, accountant, adviseur of heb je een administratiekantoor, gastouderbureau of webshop? Met onze trainingen gaat jouw online business groeien!

Vraag me alles