fbpx
Selecteer een pagina

Heb jij een website maar kan je wel meer bezoekers gebruiken? Of wil je graag meer omzet halen? Weet je niet waar je moet beginnen met het laten groeien van jouw online business? Als je ‘JA’ hebt geantwoord op 1 van deze vragen, dan is deze online business factory iets voor jou!

Het zijn namelijk 3 redenen om vandaag nog te starten met onze online business academy. Volg ons jaartraject en laat jouw online business groeien! Doen wat je leuk vindt en daar zoveel omzet uithalen dat je ervan kunt leven, is dat jouw droom? Of wil je er niet alleen van leven maar ook jouw droomhuis kopen of die droomreis maken? Of droom je van de vrijheid die het ondernemen met zich meebrengt? Samen gaan we aan de slag om jouw online business tot een succes te maken. Om de doelen te halen die jij hebt gesteld!

Het volgen van onze cursus kost je ongeveer 4 uur per maand. In die tijd lees je nog niet eens 1 boek uit. En nu krijg je alle kennis die je nodig hebt om online een succes te worden. Het is namelijk onze missie samen met jou een online business te creëren waardoor jij jouw droomleven kunt gaan leven.

En nu denk je vast, ‘het zal allemaal wel maar waarom zal ik het geloven?’ Of ‘er zijn al zoveel cursussen/trainingen/coachtrajecten, waarom zou ik hier lid worden?’ Ik zal je uitleggen waarom het nu echt gaat lukken.

Mijn verhaal begint zo`n 15 jaar geleden. Als geboren Gelderse al jaren gelukkig in het Brabantse land met manlief, 3 kids en een paar diertjes. Samen met mijn man heb ik 15 jaar geleden een informatieve website opgezet waarbij we vooral inkomen verdienden uit affiliate marketing en advertenties. Deze website is in de loop van de jaren veranderd naar een online reisbureau waarbij je online een reis kunt boeken of een offerte op kunt vragen. En al jaren hebben wij zo`n 2.5 miljoen unieke bezoekers per jaar. Inmiddels hebben wij 5 medewerkers in dienst.

Omdat ik inmiddels al 15 jaar meedoe in de online wereld weet ik wat wel en niet werkt. En na 15 jaar pionieren en alles zelf uitzoeken ga ik jou helpen om ook het leven te gaan leven hoe jij het wilt. Ik ga al mijn kennis met jou delen. Dat scheelt jou 15 jaar tijd 😉 Wist je bijvoorbeeld dat ik Marketing Management heb gestudeerd en een Masterclass Customer Journey heb gedaan op Nyenrode? Helemaal alleen kan ik het uiteraard niet, dus bij iedere cursus komen er ook experts aan het woord die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied.

Alle cursussen zijn zo ingericht dat je direct aan de slag kunt gaan met jouw idee of website, zelfs al vanaf de eerste maand dat je meedoet. Als je alle 12 (stiekem 13) trainingen hebt gedaan zul je versteld staan van de (online) mogelijkheden die er zijn. Deze online business academy is er voor iedere ondernemer die aan de slag wilt met zijn/haar website. Of je nu zelf een (online) bedrijf hebt of als je werkt als online marketeer. Maar ook als je coach bent, tekstschrijver, adviseur, fotograaf, schoonheidsspecialiste, blogger, kapper, eigenaar van een webshop of noem maar op. De enige voorwaarden is dat je een website tot je beschikking hebt waar je alle opgedane kennis in de praktijk kunt brengen.

Iedere maand start er een nieuwe cursus en je kunt ieder moment van het jaar instromen. Er is een besloten Instagram-groep om ervaringen/successen te delen en elkaar te helpen. De cursus zelf is heel toegankelijk via mobiel, pc en laptop en bestaat uit tekst en video.

De trainingen gaan niet alleen over online marketing maar ook over persoonlijk groei omdat wij weten hoe belangrijk het is om ook goed in je vel te zitten. Dat vinden wij minstens net zo belangrijk als inhoudelijke kennis.

Mogelijkheden
Losse training                              €97,-
Jaartraject                                    €997,- (of 4 x 269,-)

In ons maandoverzicht kun je zien welke cursussen er welke maand worden gestart. Wil je het graag een keer proberen dan kan altijd met een losse cursus beginnen. Iedere cursus bestaat uit een e-learning waarin je met tekst, graphics en video veel leert over het onderwerp. Ook staan er vragen en opdrachten in zodat je gelijk in de praktijk aan de slag kunt.